Title Image

Effektiv sikring mod vandalisme og hærværk

Udskiftning af dyrt specialglas kan undgås. Offerfilm fra 3M sikrer store besparelser.

Kontakt os for yderligere rådgivning:

Butikker, caféer og restauranter i gågader og befærdede områder kender til de store omkostninger som følge af vandalisme.

Især forretninger som urmagere og smykkebutikker, med specialglas i vinduerne, plages af ridsede ruder, som koster mange tusinde kroner at udskifte. Disse omkostninger kan let og enkelt bringes ned til et minimum med en såkaldt offerfilm fra 3M.

En offerfilm er en tynd sikkerhedsfilm der monteres udvendigt på glasset på steder, hvor der er stor risiko for vandalisme. I tilfælde af hærværk, f.eks. ridser og graffiti, er det filmen der bliver beskadiget mens glasset forbliver intakt.

Hos Nordic Glass Security har vi specialiseret os i montage af netop sådanne sikringsfilm. Når ruden er blevet ridset demonteres offerfilmen let af vores kompetente personale og en ny monteres. Denne løsning er væsentlig billigere end anskaffelse af en ny rude eller efterpolering af ruden.

Tog og andre offentlige transportmidler har i mange år benyttet sig af denne type sikring med stor success, da det er en enkel og omkostningseffektiv måde at sikre sig på.

Anbefalede løsninger til sikring mod vandalisme og hærværk

3M Safety Exterior S40 er en 1-lags, transparent sikringsfilm til udvendig montering med en tykkelse på 100 μm. Eftersom sikringsfilmen monteres på ydersiden af glasset yder den effektiv beskyttelse mod hærværk, f.eks. i form af ridser og graffiti. Filmen holder desuden sammen på glasset og beskytter dermed personer og inventar mod glasstykker fra smadrede vinduer.

3M Safety Exterior-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 2B2

3M Safety S40 er en 1-lags, transparent sikkerhedsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 100 μm. Sikkerhedsfilmen beskytter mennesker og inventar mod glasstykker fra smadrede vinduer og glaspartier.

3M Safety-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 2B2

3M Safety S70 er en 1-lags, transparent sikkerhedsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 175 μm. Sikringsfilmen holder effektivt sammen på ødelagt glas og beskytter derfor mennesker og ejendele mod glasstykker ved hærværk eller andre hændelser.

3M Safety-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 1B1

Cases

Bliv opdateret med seneste nyt om sikring af bygninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder fra sikringsbranchen, inspiration til sikring af personer og ejendom m.m.

Kontakt