Title Image

Eksplosion

Nordic Glass Security sikrer både dig, dine ansatte og dine kunder.

Kontakt os for yderligere rådgivning:

For blot få år siden var terror et begreb vi forbandt med udlandet og mere eksotiske himmelstrøg, men i den seneste tid er det kommet tæt på og har desværre også ramt vore egne byer og gader. Butikscentre og gågader i vores nabolande har lagt scene til triste tragedier.

Terroristerne er svære at forudsige og vælger hele tiden nye våben for at ramme os, hvor vi er allermest sårbare. Et foretrukket middel er brugen af bomber og eksplosiver. I disse tilfælde vurderer PET, at ca. 90% af personskader forårsages af flyvende glas og glassplinter.

Derfor er sikkerhedsfilm også nævnt i PET-kampagnen “Omtanke”, som giver gode råd til, hvordan man kan beskytte sig mod terror. PET beskriver sikkerhedsfilm som en enkel, effektiv og økonomisk sikring og anbefaler derfor butikker, caféer og restauranter i befærdede områder at sikre sig med montage af sikkerhedsfilm.

Udover sikkerhedsfilm fra 3M anbefaler vi hos Nordic Glass Security også Hammerglass til sikring mod eksplosion. Hammerglass er et brudsikkert glas fremstillet af specialbehandlet polykarbonat og er 300 gange stærkere end glas. Det er desuden splintfrit og yder derfor effektiv beskyttelse ved eksplosioner.

Hos Nordic Glass Security yder vi dig kompetent rådgivning og kan simulere scenarier efter dit behov, så du kan få dokumenteret ydeevne/sikring ud fra de givne scenarier.

Se hvordan du kan blive sikret mod eksplosion

3M sikkerhedsfilm

Hammerglass

Anbefalede løsninger til sikring mod eksplosion

3M Safety S140 er en 3-lags, transparent sikkerhedsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 325 μm. Filmen holder effektivt sammen på ødelagt glas og er designet til at beskytte mennesker mod flyvende glassplinter ved eksplosioner og andre voldsomme hændelser.

3M Safety-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 356 (Faldende stålkugle) P2A

3M Ultra S800 er en klar sikkerhedsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 200 μm. Produkterne i 3M Ultra-serien er særlige multilayer-film med en fremragende ydeevne i forhold til standard polyesterfilm og yder derfor ekstra god beskyttelse ved bombesprængninger, eksplosioner og andre voldsomme hændelser. Sikkerhedsfilmen holder sammen på det knuste glas og mindsker risikoen for flyvende glassplinter som ellers kan forårsage store skader på mennesker og ejendele.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 1B1
EN 356 (Faldende stålkugle) P1A

Hammerglass® er fremstillet af aldersbestandig polykarbonat som er 300 gange stærkere end glas. Dette gør at Hammerglass er brudsikkert og kan yde effektiv beskyttelse ved eksplosioner. Hammerglass er splintfrit og kan derfor hindre flyvende glassplinter i at trænge ind og ramme mennesker og ejendele.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) Klasse 1
EN 356 (Faldende stålkugle) P5A
EN 356 (Økseslag) P8B
Sikringsniveau, Forsikring & Pension 50 og 60

Cases

Bliv opdateret med seneste nyt om sikring af bygninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder fra sikringsbranchen, inspiration til sikring af personer og ejendom m.m.

Kontakt