Sikkerhedsvinduer

Den ultimative vinduessikring mod indbrud og tyveri

Tag tiden fra tyven med den rette vinduessikring

Et indbrud eller tyveri varer typisk ikke længere end 10 min. Jo længere tid tyven skal bruge på at komme ind i din bygning, jo større er sandsynligheden for at han vil give op og kigge sig om efter et lettere bytte.

Vinduer, glasdøre og glaspartier er typisk de svageste punkter i en bygning og derfor ofte det første sted en tyv vil prøve at komme ind. Med den rette sikring med sikkerhedsvinduer kan du imidlertid gøre det ekstremt besværligt eller ligefrem umuligt at bryde gennem glasset.

Dermed tager du tiden fra tyven – hvilket er klart den mest effektive måde at forhindre indbrud og tyveri.

Tyveritrekanten

De fleste kender brandtrekanten som illustrerer hvilke tre elementer der skal være til stede for at danne ild. Tilsvarende findes der en “tyveritrekant” som illustrerer de tre elementer der skal være til stede for at et indbrud kan gennemføres: Motivation, kompetence og tid.

I videoen nedenfor forklarer Klaus Fristrup fra RM-Group* begrebet “tyveritrekanten” og hvordan sikring af vinduer har en stærk præventiv effekt ved indbrudsforsøg. 

* Nordic Glass Security samarbejder med RM-Group, som er specialister i implementering af risk management i virksomheder og organisationer.

Den rigtige løsning:

Det komplette sikkerhedsvindue

Et sædvanligt “indbrudssikkert” vindue med standardglas yder ikke den store beskyttelse ved indbrud. Det er rigtigt nok svært at bryde rammen op – til gengæld er det let for tyven at smadre glasset og træde ind i bygningen. Her er det nødvendigt med brudsikkert glas.

Omvendt yder brudsikkert glas ikke optimal beskyttelse, hvis det er placeret i en almindelig vinduesramme. Det beskytter ganske vist mod hærværk, da glasset ikke smadres ved slag eller stenkast, men hvis rammen er let bryde op, bliver indbrudstyven ikke stoppet.

Et rigtigt sikkerhedsvindue består både af en vinduesramme med høj indbrudssikring og brudsikkert glas i glaskassetten. 

Dette yder den ultimative beskyttelse af ejendom og mennesker ved indbrud og hærværk.

Nordic Glass Security anbefaler:

Hammerglass Security Windows

Hammerglass er sikringsglas fremstillet af polykarbonat. Det er 300 gange stærkere end sædvanligt glas og dermed ekstremt brudsikkert. Det er desuden splintfrit og kan hindre flyvende glassplinter i at trænge ind og ramme mennesker og ejendele. Hammerglass yder derfor effektiv beskyttelse ved både indbrud og hærværk.

Sammensat med indbrudssikrede vinduesrammer af højeste kvalitet bliver resultatet et komplet vinduessystem: Hammerglass Security Windows.

Systemet tilbyder sikringsvinduer med mange valgmuligheder med hensyn til åbningsfunktion: Indadgående, udadgående, topstyre eller dreje-kip.

Sikkerhedsvinduerne er det oplagte valg ved opførsel eller renovering af skoler, institutioner, lejlighedskomplekser, kontorbygninger mv. De er også velegende til private virksomheder med behov for avanceret indbrudssikring og sikkerhed.

Nordic Glass Security er forhandler og certificeret installatør af Hammerglass’ produkter.

Om sikkerhedsvinduer fra Hammerglass:

  • Modstandskraften er 300 gange stærkere end sædvanligt glas.
  • Findes i flere udførelser og er af højeste kvalitet: Træ/aluminium, PVC, komplet aluminium samt træ.
  • Modsvarer sikkerhedsklasse 3* og RC2-P6B, -P7B samt -P8B som standard.
  • Ruderne limes fast, hvilket umuliggør indbrud ved at løfte glasset ud af isoleringskassetten.
  • Vinduer, altandøre og isoleringsglas kommer med en enestående isoleringsgaranti på 10 år.
  • Den lave vægt muliggør sikkerhed selv for store glaspartier.
  • Hammerglass har gode lyddæmpningsegenskaber og en UV-beskyttelse op til 99,96%.
  • Alle farver inden for RAL og NCS er tilgængelige.

* Indstigningssikring P8B integreret i isoleringsglaskassetten

Faste vinduer
Dreje-kip
Topstyret
Døre

Mere information:

Eksempler på

Sikkerhedsvinduer fra Hammerglass

Karmdybde
83-145 mm
Indadgående vinduer
2+1
Indadgående vinduer
3-lags
Faste
vinduer 3-lags
Materiale inder-/yderramme
Træ/aluminium
Træ/aluminium
Træ/aluminium
Yderbehandling/farve
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Modstandsklasse
RC2 - P6B/P7B/P8B
RC2 - P6B/P7B/P8B
RC2 - P6B/P7B/P8B
Vægt pr. m2 (kg)
35/35/37
35/35/37
35/35/37

Hammerglass vs. traditionelt sikkerhedsglas

Alle Hammerglass-produkter bliver testet grundigt, både intern og eksternt.
Se hvordan Hammerglass klarer sig i forhold til traditionelt sikkerhedsglas fra en politistation.

Vinduessikring og sikringsglas er en god investering

Glas anvendes hyppigt i moderne byggerier – både til private boliger og erhvervsbygninger.

Det giver bygningen et let og tiltalende udseende og lader det gavnlige dagslys trænge ind. Men det medfører desværre også et sikkerhedsproblem i form af øget risiko for indbrud samt personskade ved eksplosion og ulykker.

Du behøver dog ikke gå på kompromis med udseendet for at skabe en sikker bygning som yder beskyttelse for personer og værdier. Faktisk kan du med den rette glassikring sikre din bygning med modstandsklasser helt op til P8B samt opnå forsikringsselskabernes sikkerhedsniveau 60. Hos Nordic Glass Security står vi klar til at rådgive dig.

Sikring af vinduer beskytter værdier

Det er ikke særlig svært at smadre og trænge ind gennem et almindeligt ubeskyttet vindue. Vinduer og glasdøre fremstår derfor oftest som det svageste punkt i en bygning og vil derfor typisk være det første sted tyven forsøger at bryde ind. Men den rette vinduessikring gør det meget svært eller ligefrem umuligt at trænge gennem glasset. Erfaringerne viser, at indbrudstyven efter få forsøg opgiver sit forehavende og vælger ofre med ubeskyttede vinduer og døre. Ved at sikre af dine vinduer beskytter du derfor dine værdier og eventuel intellektuel ejendom der måtte være i bygningen.

Vinduessikring kan redde menneskeliv

Ved ulykker og eksplosioner kan flyvende glassplinter forårsage skade på mennesker eller endda dræbe. Glasstykker kan også ødelægge værdifulde produkter og kostbart inventar. Med den rette sikring af vinduer kan du imidlertid nedbringe mængden af flyvende glasstykker og forhindre store skader.

Vil du gerne videre mere om sikring af vinduer?

Kontakt Nordic Glass Security for yderligere rådgivning.

Hos Nordic Glass Security er vi specialister i sikring af glas i bygninger. Kontakt os og fortæl os om dine behov for sikring. Så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning ud fra lige præcis dit behov.

Bliv opdateret med seneste nyt om sikring af bygninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder fra sikringsbranchen, inspiration til sikring af personer og ejendom m.m.

Kontakt