Title Image

Indbrud og tyveri

Gør det svært for tyven og minimer følgeskader ved indbrud med Ultra sikringsfilm fra 3M.

Kontakt os for yderligere rådgivning:

Tyven går som bekendt efter de nemme penge eller det lette bytte. Det er derfor af afgørende betydning, at gøre det så svært som muligt for tyven at komme igennem til deres udsete mål.

Vinduer og døre er ofte lette adgangsveje til værdierne – selvom de er låst. Med den korrekte rådgivning og installation af den korrekte sikringsfilm eller brudsikkert glas kan du besvære tyvens arbejde betydeligt og sandsynligvis få ham til at vælge et lettere bytte.

Hos Nordic Glass Security har vi stor erfaring med installation af sikringsfilm fra 3M. Erfaringerne viser, at tyvene efter få forsøg vælger ofre med ubeskyttede vinduer og døre. Eftersom sikringsfilmen effektivt holder sammen på glasset, minimeres følgeskaderne af tyveriforsøget markant, da møbler og gulve spares for de mange glassplinter. 3M har med Ultra-serien udviklet de særlige multilayer-film, som er ekstra svære at trænge igennem.

Vi kan også tilbyde at sikre dine vinduer med Hammerglass. Dette er et brudsikkert glas fremstillet af specialbehandlet polykarbonat. Hammerglass kan erstatte glasset i eksisterende vinduer eller monteres via Add-On-systemet, som er stort set umuligt at fjerne ved indbrudsforsøg. Hammerglass fungerer som et usynligt gitter og er så stærkt, at det anbefales af forsikringsselskaber som alternativ til rullegitre.

Hos Nordic Glass Security står vi til rådighed i forbindelse med rådgivning og med udførelse af installationer med 3M sikringsfilm og Hammerglass.

Se hvordan du kan blive sikret mod indbrud og tyveri

3M sikringsfilm

Hammerglass

Anbefalede løsninger til sikring mod indbrud og tyveri

3M Safety S70 er en 1-lags, transparent sikringsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 175 μm. Filmen gør det besværligt at trænge gennem glasset og tyven vil derfor ofte opgive efter få forsøg. Sikringsfilmen holder effektivt sammen på glasset og minimerer dermed følgeskader på møbler og gulve som følge af flyvende glassplinter.

3M Safety-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 1B1

3M Safety S140 er en 3-lags, transparent sikringsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 325 μm. Filmen gør det besværligt at trænge gennem glasset og ofte vil tyven hurtigt gå efter et andet og nemmere mål. I tilfælde af indbrudsforsøg holder filmen desuden effektivt sammen på glasset og minimerer dermed følgeskader på møbler og gulve som følge af flyvende glassplinter.

3M Safety-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 356 (Faldende stålkugle) P2A

3M Ultra S800 er en klar sikringsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 200 μm. Produkterne i 3M Ultra-serien er særlige multilayer-film med en fremragende ydeevne i forhold til standard polyesterfilm. Filmen gør det ekstra svært at trænge gennem smadrede vinduer og giver derfor øget sikring mod tyveri. Ved indbrudsforsøg holder sikringsfilmen desuden effektivt sammen på glasset og mindsker dermed risikoen for flyvende glassplinter som ellers kunne give dyre følgeskader på møbler og gulve.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 1B1
EN 356 (Faldende stålkugle) P1A

Hammerglass® er fremstillet af aldersbestandig polykarbonat som er 300 gange stærkere end glas og dermed brudsikkert. Hammerglass kan erstatte glas i eksisterende vinduer og dermed yde effektiv beskyttelse mod indbrud.

Hammerglass Add-On-systemet gør det desuden muligt at montere Hammerglass uden på eksisterende vinduesrammer eller karme hvorved det fungerer som et usynligt rullegitter. Med systemet monteres Hammerglass ved hjælp af en koldvalset stålprofil uden befæstelsespunkter, hvilket gør det stort set umuligt at fjerne systemet ved indbrudsforsøg. Hammerglass Add-On er så stærkt, at det anbefales af forsikringsselskaber som alternativ til indbrudsgitre og rullejalousier.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) Klasse 1
EN 356 (Faldende stålkugle) P5A
EN 356 (Økseslag) P8B
Sikringsniveau, Forsikring & Pension 50 og 60

Cases

Bliv opdateret med seneste nyt om sikring af bygninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder fra sikringsbranchen, inspiration til sikring af personer og ejendom m.m.

Kontakt