Title Image

Ulykker og uheld

Undgå arbejdsskader og kasseret produktion med sikringsfilm fra 3M.

Kontakt os for yderligere rådgivning:

I virksomheder hvor der produceres og håndteres fødevarer, kan glasstykker fra en ødelagt rude eller glasskillevæg ødelægge en hel eller store dele af en produktion.

Sikring med sikkerhedsfilm kan derfor vise sig at være en god, omkostningseffektiv og simpel løsning, da den eliminerer risikoen for skår og splinter, som kan medføre store omkostninger som følge af ødelagte produkter.

Sikkerhedsfilm på vinduer beskytter naturligvis også medarbejdere ved uheld hvor glas kan splintre, hvilket mindsker risikoen for arbejdsulykker som følge af flyvende og faldende glasskår og splinter.

I byggeriet forekommer fejlleverancer eller ændringer i byggeplaner, som gør at glas, der skulle have været fabriks-lamineret, ikke er det. Efterlaminering med 3M sikringsfilm er en omkostningseffektiv måde at løse problemet på. Hos Nordic Glass Security har vi med kundens tilfredshed implementeret disse løsninger på selv ikon-byggerier, hvor kravene til slutproduktet er meget høje.

Se hvordan du kan blive sikret mod ulykker og uheld

3M sikkerhedsfilm

Anbefalede løsninger til sikring mod ulykker og uheld

3M Safety S40 er en 1-lags, transparent sikkerhedsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 100 μm. Sikkerhedsfilmen holder sammen på glasstykker fra knuste ruder og glasskillevægge og mindsker dermed risikoen for personskade og ødelagte produkter ved uheld og ulykker.

3M Safety-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 1B1

3M Safety S70 er en 1-lags, transparent sikkerhedsfilm til indvendig montering med en tykkelse på 175 μm. Filmen holder effektivt sammen på glasset og beskytter derfor mennesker, ejendele og material mod knust glas ved ulykker og uheld.

3M Safety-serien er en omkostningseffektiv løsning til at opgradere bygningens glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne.

StandardKlassificering
EN 12600 (Pendultest) 2B2

Cases

Bliv opdateret med seneste nyt om sikring af bygninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder fra sikringsbranchen, inspiration til sikring af personer og ejendom m.m.

Kontakt