Title Image

Sikring af glas og vinduer

Beskyt personer og ejendom med brudsikkert glas og sikkerhedsfilm til vinduer

Glas findes overalt omkring os. Når vi er på arbejde, færdes i byen eller opholder os hjemme, er vi omgivet af glas i vinduer, døre og skillevægge. Det er et materiale med mange positive egenskaber og anvendes mere end nogensinde som byggemateriale og dekoration i moderne byggerier.

Med glas kan vi bevare udsynet til vores omgivelser og nyde de gavnlige virkninger af dagslys. Men samtidig medfører det også en sikkerhedsrisiko. I tilfælde af eksplosion, hærværk, indbrud og ulykker kan ødelagt glas nemlig forvolde stor skade på personer og ejendom.

Redder menneskeliv

Knust glas som følge ulykker og andre voldsomme hændelser kan forårsage store personskader. Ved eksplosioner forvandles små stykker af glas til projektiler der kan forvolde alvorlig skade og endda dræbe.

Faktisk vurderer PET at 90% af alle personskader ved eksplosion forårsages af flyvende glas og glassplinter.

Ved at sikre dine vinduer med sikkerhedsfilm eller brudsikkert glas kan du reducere mængden af flyvende glassplinter og dermed nedbringe risikoen for personskade.

Du kan endda redde menneskeliv.

Beskytter dine værdier

Vinduer og glaspartier er typisk det svageste sted i en bygning og ofte det første sted en indbrudstyv forsøger at komme ind.

Sikkerhedsfilm og brudsikkert glas gør det imidlertid ekstremt svært eller helt umuligt for indbrudstyven at trænge igennem glasset. Derved beskyttes dine værdigenstande og din intellektuelle ejendom.

Du forhindrer desuden at stykker af glas forårsager skade på eksempelvis inventar og varelager ved ulykker, hærværk og andre voldsomme hændelser.

I videoen forklarer Klaus Fristrup fra RM-Group begrebet “tyveritrekanten” og hvordan sikring af vinduer har en stærk præventiv effekt ved indbrudsforsøg. Principperne der tales om gælder både for sikkerhedsfilm og brudsikkert glas.

Styrk sikkerheden med markedets stærkeste løsninger

3M vinduesfilm

Sikkerhedsfilm til vinduer

Sikkerhedsfilm holder effektivt sammen på ødelagt glas og er designet til at beskytte mennesker mod flyvende glassplinter ved eksplosioner og andre voldsomme hændelser. Filmen er også effektiv som indbrudssikring af vinduer, da den gør det besværligt at trænge gennem glasset.

Hammerglass®

Brudsikkert glas

Hammerglass® er fremstillet af polykarbonat som er 300 gange stærkere end glas og dermed ekstrem brudsikker. Det er desuden splintfrit og kan derfor hindre flyvende glassplinter i at trænge ind og ramme mennesker og ejendele. Hammerglass® yder derfor effektiv beskyttelse ved både indbrud og eksplosion.

Hvilken sikring skal jeg vælge?

Hvilken sikkerhedsløsning der er den rigtige for dig, afhænger blandt af hvad du skal sikre og hvad du skal sikre dig imod. Klik herunder for at læse mere om sikring mod forskellige trusler.

Hærværk og vandalisme

Udskiftning af dyrt specialglas kan undgås. Offerfilm fra 3M sikrer store besparelser.

Eksplosion

Få gennemarbejdet dokumentation og simulering når du sikrer dine vinduer mod eksplosion.

ek

Indbrud og tyveri

Gør det svært for tyven og minimér følgeskader fra indbrud med Ultra sikkerhedsfilm fra 3M.

Ulykker og uheld

Undgå arbejdsskader og kasseret fødevareproduktion med sikkerhedsfilm fra 3M.

Kontakt Nordic Glass Security for yderligere rådgivning

Hos Nordic Glass Security er vi specialister i sikring af glas i bygninger. Kontakt os og fortæl os om dine behov for sikring. Så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning ud fra lige præcis dit trusselsbillede.

Bliv opdateret med seneste nyt om sikring af bygninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder fra sikringsbranchen, inspiration til sikring af personer og ejendom m.m.

Kontakt